Tip pro každou slavnostní příležitost, ale i k uctění návštěvy.
Hodnocení
0.0
/ 5 (0x)
Doba přípravy
25 min
Ingredience
1 ks
světlá veka
na potření
0.5 ks
máslo
na ozdobu
3 ks
rajče
4 ks
okurky kyselé
2 ks
vejce natvrdo
1 kelímek
vlašský salát
150 g
pršut
Postup přípravy
Veku nebo bagetu nakrájíme na podélné plátky, které namažeme tenkou vrstvou másla. Na jeden okraj přidáme lžičku vlašského salátu a přes celý plátek veky poklademe plátek pršutu, který dozdobíme plátkem kyselé okurky, měsíčkem rajčete a kolečkem natvrdo vařeného vajíčka.
Zdobení chlebíčků můžeme obměnit podle fanatzie, nebo i toho, co zrovna máme doma k dispozici. Hodit se bude i paprika, petrželka, olivy.