Upečená husa podávaná s bílým zelím a chlupatými bramborovými knedlíky. Recept na tradiční českou pochoutku na sváteční stůl.
1 ks | cibule |
2 ks | jablko |
1 ks | husa |
směs | |
---|---|
cukr | |
1 špetka | sůl |
1 dl | vývar |
1 ks | cibule |
kmín | |
sádlo | |
1 dl | voda |
bobkový list | |
500 g | kysané zelí |
podle chuti | |
sůl | |
kmín | |
tymián | |
2-3 ks | hřebíček |
příloha | |
1 špetka | sůl |
2 ks | vejce |
mouka | |
brambory | |
brambory vařené |
autor Zdeněk Pohlreich
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena