Velice známý a oblíbený recept. Špagety přelité rajčatovou omáčkou s mletým masem.
Hodnocení
3.0
/ 5 (647x)
Doba přípravy
30 min
Chutnalo
2x
Ingredience
5 stroužků
česnek
1 ks
cibule
1 balení
špagety
100 g
strouhaný sýr
1 plechovka
rajčatový protlak
0.5 kg
kuřecí mleté maso
Postup přípravy
Nakrájíme cibuli, osmahneme na pánvi do zesklovatění. Přidáme kařecí mleté maso (možno i drůbeží sekanou). Smažíme asi 10 min.
V menším hrnci rozmícháme rajský protlak a utřených 5 stroužků česneku. Uvaříme špagety al-dente.
Milánské šapagety rozdělíme na talíře, polijeme omáčkou a posypeme sýrem.
Foto: Vojtěch Leman