Rychlý a snadný recept na přípravu minutkových vepřových jater s rajčatovou přílohou. Hlavní chod nejlépe chutná s bramborovými hranolky.
3 stroužky | česnek |
100-150 ml | vývar |
1 lžíce | máslo |
4 ks | rajčata |
1 ks | cibule |
500 g | vepřová játra |
2 lžíce | rajčatové pyré |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
čerstvá majoránka | |
na obalení | |
hladká mouka | |
na ozdobu | |
čerstvá petrželka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena