Recept na grilovanou šťavnatou krkovičku v brusinkové marinádě. Pokrm podáváme jako hlavní chod s grilovanou zeleninou, bylinkovým dipem a přílohou.
4 plátky | vepřová krkovice |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
marináda | |
1 ks | bobkový list |
0.5 ks | skořice celá |
2 lžíce | pomerančová šťáva |
1 lžička | balzamikový ocet |
100 ml | zavařené brusinky |
1 lžička | třtinový cukr |
3 větvičky | citronový tymián |
150 ml | sladké červené víno |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena