Kombinace květáku a hub nám připraví neobyčejný gurmánský zážitek.
2 ks | vejce |
2 lžíce | máslo |
3 lžíce | strouhanka |
1 svazeček | petrželka |
0.3 l | mléko |
2 ks | žemle |
1 ks | květák |
100 g | uzené maso |
5 ks | brambory vařené |
300 g | nakrájené houby |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
na obalení | |
2 ks | vejce |
strouhanka | |
podle potřeby | |
olej na smažení |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena