Oddělíme si čtyři listy pekingského zelí a na krátkou chvíli (asi 1 - 2 minuty) je ponoříme do horké vody. Zelí je pak poddajnější a nepraská při balení.
Kuřecí řízky (je možné použít stehenní) posypeme tymiánem, pepřem a potřeme kremžskou hořčicí.
Na každou porci položíme proužek klobásy, hermelínu, žluté kapie a kousek chilli papričky. Plátek masa zavineme a zabalíme do listu pekingského zelí. Nití ovážeme, aby závitek lépe držel tvar.
V pánvi s poklicí si nahřejeme lžíci olivového oleje. Na olej poklademe připravené závitky a krátce opečeme ze dvou stran. Pak znovu otočíme, přidáme kari koření a přikryjeme poklicí. Po chvíli maso podlijeme sklenicí vody se lžičkou solamylu. Před dokončením (když je maso měkké) přidáme na proužky nakrájené listy zelí a nakrájená rajčata. Prohřejeme a podáváme.
Kuřecí závitky zbavíme nitě a servírujeme šikmo rozkrojené. Jako přílohu ke kuřecím závitkům v zelném listu podáváme rýži.