Kuřecí prsa nakrájíme na větší kostky. V misce smícháme kuřecí maso se lžící kečupu, hořčice, oleje a špetky vegety, soli a pepře. Zamícháme a necháme odležet. Mezitím oloupeme 4 cibule a nakrájíme je na kolečka, anglickou slaninu nakrájíme na čtverečky a klobásu na kolečka.
Odležené maso napichujeme na jehly společně s anglickou slaninou a kolečky cibule s klobásou. Klademe na vymaštěný plech. Ražniči dáme zprudka zapéct na 200 °C na 8 minut. Poté podlijeme 1 dl vody, teplotu stáhneme na 180 °C a mírně pečeme 30 minut.
K tomu si oškrábeme 10 menších brambor, které nakrájíme na hrubší kolečka. V míse smícháme brambory se lžící oleje, lžičkou soli a kari kořením. Brambory poklademe na plech a pečeme 15 minut v předehřáté troubě při 230 °C.
K tomu si připravíme ďábelskou omáčku. Sáček tatarské omáčky smícháme s kečupem. Přidáme 2 stroužky prolisovaného česneku, pálivou papriku nebo feferonky. Tento pokrm můžeme ještě obohatit zeleninou.
Kuřecí ražniči s klobásou a pečenými bramborovými dukátky podáváme jako chutný hlavní chod.