Cibule oloupeme a nakrájíme na kostičky. Papriky rozkrojíme na čtvrtky, odstraníme jádra a nařežeme na nudličky.
Lžíci nakrájené cibule podusíme na 1 lžíci másla dozlatova, přidáme rýži a orestujeme. Zalijeme 3/4 l horkého vývaru a přikryté 20 minut dusíme. Šunku nakrájíme na kostičky a přidáme k rýži.
Zbývající cibuli podusíme na 2 lžících másla. Vmícháme mouku a kari, zalijeme vývarem a omáčku vaříme do zhoustnutí. Přidáme papriku a smetanu, vaříme 2 minuty.
Rozpustíme 1 lžíci másla při střední teplotě a opečeme na něm kuřecí prsíčka 5 minut po každé straně, osolíme a opepříme.
Kuřecí prsa zalijeme smetanovou kari omáčkou a necháme krátce odležet. Podáváme s připravenou rýží.