Recept na přípravu kuřecího masa se zeleninou. Inspirovala mne středomořská kuchyně.
100 g | celer |
100 g | mrkev |
200 g | žampiony |
1 ks | bobkový list |
100 ml | bílé suché víno |
4 snítky | čerstvý tymián |
1 ks | červená cibule |
250 g | kuřecí játra |
500 g | kuřecí stehenní řízky |
100 g | uzená prorostlá slanina |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
masový vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
1 špetka | šafrán |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena