Recept na chuťově dokonalou specialitu z kuřecího masa, která se dá podávat s hranolky i vařenými brambory.
Hodnocení
5.0
/ 5 (1x)
Doba přípravy
20 min
Ingredience
4 špalíčky
kuřecí špalíčky
podle potřeby
máslo
lišky
bílé víno
podle chuti
červená cibule
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
koření na steak
Postup přípravy
Červenou cibuli nakrájíme nahrubo, lišky očistíme a nakrájíme podle potřeby.
Na pánvi rozpustíme máslo, zasypeme nakrájenou červenou cibulí, přidáme lišky a chvíli restujeme, poté přiložíme do pánve okořeněné maso, zalijeme trochou vody a vytvoříme sos. Do sosu přidáme masox a vaříme do změknutí masa.
Kuřecí maso na víně s liškami servírujeme s hranolky nebo vařenými brambory jako hlavní chod.