Marinovaná kuřecí prsíčka s hrudní kostí "motýlci", připravujeme na venkovním grilu. Podáváme podle chuti s nejrůznějšími dresinky, kečupem, hořčicí a pečivem.
50 g | slanina |
2 ks | dvojitá kuřecí prsa s kostí - motýlci |
marináda | |
---|---|
6 stroužků | česnek |
50 ml | olej |
100 ml | červené víno |
50 ml | sójová omáčka |
0.5 lžičky | chilli koření |
1 lžička | mletý zázvor |
1 lžíce | kečup sladký |
podle potřeby | |
sůl |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena