Bylinky opereme pod tekoucí vodou, vytřepeme je a nasekáme najemno. Máslo vložíme do misky a při pokojové teplotě jej necháme změknout. Do misky s máslem pak přidáme bylinky, oloupaný a prolisovaný česnek a trochu citronové šťávy. Vše důkladně promícháme. Dochutíme solí a pepřem.
Kuřecí prsa propláchneme, případně očistíme. Uděláme do každého masa hluboký otvor, který bude tvořit kapsu na plnění. Připravené bylinkové máslo vtlačíme do kapsy a nakonec uzavřeme kouskem masa. Takto naplněné kapsy nasolíme a obalíme nejprve v hladké mouce, potom v mírně osolených vejcích rozšlehaných s mlékem a nakonec ve strouhance.
V pánvi ve vyšší vrstvě oleje porce masa po obou stranách zvolna usmažíme. Usmažené kuřecí kapsy plněné bylinkami položíme na ubrousek, abychom je zbavili tuku.
Kuřecí kapsu plněnou bylinkami podáváme s bramborovou přílohou.