2 stroužky | česnek | |
4 lžíce | sůl | |
1 lžička | sůl | |
1 lžíce | solamyl | |
2 lžíce | bílé víno | |
2 ks | paprika červená | |
2 lžíce | sójová omáčka | |
200 ml | slepičí vývar | |
1 lžička | mletý zázvor | |
800 g | krůtích prsou na plátky | |
100 g | čisté houby | |
2 ks | mrkev (menší) |
Na pánvi rozpálíme olej, vložíme krůtí plátky a prudce osmahneme, potom vyjmeme a dáme do mísy. Na zbylém oleji podusíme nakrájené houby (ai 1-2 minuty), přidáme papriku, mrkev a vše dobře opečeme.
Potom přidáme zázvor, česnek, sójovou omáčku, víno a vše podlijeme vývarem. Dusíme až doměkka. Nakonec přidáme opečené maso a zahustíme máčeným Solamylem. Dle chuti osolíme.
Podáváme s rýží.
Autor:Vilienka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena