Recept na hlavní chod z restovaných krůtích jater, která podáváme v kombinaci s žampionovou směsí a těstovinami.
1 ks | cibule |
100 ml | červené víno |
500 g | krůtí játra |
250-300 g | hnědé žampiony |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
máslo | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
redukce | |
150 ml | voda |
5-6 ks | hřebíček |
8 kuliček | jalovec |
0.5 ks | skořice celá |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena