Plátky králičího masa, obložené slaninou a čerstvou petrželkou. Pečeme v alobalu, aby nám zůstala veškerá šťáva.
Hodnocení
3.0
/ 5 (591x)
Doba přípravy
90 min
Ingredience
8 plátků
slanina
- -
česnek
- -
sůl
1 svazek
petrželka
- -
citron
- -
mletý pepř
- -
bílé víno
8 plátků
králičí maso
Postup přípravy
Vykostěné maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a každý plátek masa poklademe slaninou a nasekanou petrželkou. Přeložíme na polovinu, pokapeme vínem a citronovou šťávou a každou porci zabalíme do alobalu, aby při pečení nevytékala šťáva. Poklademe na suchý plech a pečeme v troubě doměkka. Podáváme s bramborem.