Do mísy prosejeme mouku, kypřicí prášek, nakrájíme tuk, přidáme kakao, moučkový cukr a přilijeme mléko. Vše zpracujeme ručně na těsto. Polovinu těsta nastrouháme na vymazaný a moukou vysypaný vyšší plech (o velikosti asi 30 x 40 cm).
Kokosová náplň: Z bílků ušleháme sníh. Do sněhu přisypáváme za stálého šlehání moučkový cukr. Nakonec zlehka ručně vmícháme kokos. Náplň dáme na nastrouhanou polovinu těsta.
Druhou polovinu těsta nastrouháme na kokosovou náplň a dáme péct do předehřáté trouby při teplotě asi 180 °C po dobu cca 25 - 30 min. Po upečení necháme vychladnout.
Krém: Žloutky, mouku, mléko a moučkový cukr promícháme metličkou. Ze směsi uvaříme hustou kaši, kterou za občasného promíchání necháme vychladnout. Máslo vyšleháme do pěny a po lžících přidáme vychladlou kaši. Šleháme, dokud nevznikne hladký krém. Krém natřeme na upečený moučník.
Polevu připravíme podle návodu na obalu. Ustřihneme malý růžek a moučník ozdobíme „cákanci“. Necháme nejlépe přes noc uležet v ledničce.