Úžasné cukroví typu řezy, kalorická bomba, náročné na přípravu, ale bezkonkurenční. Je lépe je připravovat v tandemu, práce dost pro dva lidi. Peču ho už roky společně s mámou, vždy 23. prosince. Kdyby se peklo dřív, do Vánoc nevydrží.
hrubá mouka na vysypání | ||
sádlo na vymazání | ||
krém | ||
---|---|---|
25 dkg | máslo | |
7 ks | žloutek | |
6 lžic | mléko | |
6 lžic | mletý cukr | |
20 dkg | mletý cukr | |
6 lžiček | kakao (kvalitní) | |
těsto | ||
35 dkg | cukr krupice | |
5 dkg | hladká mouka | |
25 dkg | strouhaný kokos | |
5 dkg | hrubá mouka | |
7 ks | bílek | |
poleva | ||
hořké kakao | ||
10 dkg | tuk 100 % | |
10 dkg | hořká čokoláda (i na vaření) |
Autor:slona
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena