Recept na výborného mladého kohouta velmi chutně připraveného na speciálním polotmavém pivě.
1 kostka | máslo |
1 větvička | tymián |
1 větvička | rozmarýn |
2 ks | mrkev |
2 ks | petržel |
1 větvička | šalvěj |
2 ks | bobkový list |
0.05 l | slunečnicový olej |
1 l | kuřecí vývar |
30 g | hladká mouka |
50 g | anglická slanina |
2 ks | řapíkatý celer |
6 kuliček | celý černý pepř |
2 lžíce | třtinový cukr |
4 kuličky | celé nové koření |
1 l | polotmavé pivo |
1.5 kg | mladý kohout |
3 ks | banánová šalotka |
2 lžíce | sladový ocet |
0.5 l | telecí šťáva |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
čerstvě mletý černý pepř |
autor Tým Vaření.cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena