Jednoduchý recept na zvěřinový guláš.
1 lžíce | ocet |
1 ks | cibule |
400 ml | voda |
1 ks | mrkev |
8 kuliček | jalovec |
2 hrstě | hřiby |
4 listy | bobkový list |
8 kuliček | nové koření |
1 lžíce | hladká mouka |
3 lžíce | rajský protlak |
10 kuliček | celý černý pepř |
400 g | kančí krkovice |
podle potřeby | |
---|---|
máslo | |
hovězí vývar | |
podle chuti | |
majoránka | |
mletá sladká paprika | |
mletý kmín |
autor Soňa Bechy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena