Recept na vídeňský způsob z hovězí květákové špičky.
sůl | |
1 ks | cibule |
0.5 ks | celer |
2 ks | mrkev |
2 ks | hřebíček |
1 lžíce | jíška |
1 ks | bobkový list |
1 ks | kedluben |
0.5 lžičky | celý pepř |
2 ks | menší pórek |
1 ks | kořenová petržel |
1 kg | hovězí květová špička |
podle potřeby | |
---|---|
voda |
autor Jiří Kropáček
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena