Hovězí libové maso očistíme, nakrájíme na kousky a spolu s olejem rozmixujeme na středně hustou hladkou hmotu. Vše spojíme s vejcem, kečupem, worchestrem a hořčicí. Nakonec vmícháme petrželku, sůl a pepř. Masovou směs necháme v chladu nejméně hodinu odležet.
Připravíme si ředkvičkovou omáčku. Ředkvičky omyjeme, očistíme a jemně nastrouháme. Jarní cibulku očistíme a jemně nasekáme. Nastrouhané ředkvičky trochu vymačkáme, promícháme s řeckým jogurtem, majonézou a cibulkou. Ředkvičkovou omáčku dochutíme solí a pepřem. Oloupanou červenou cibuli a nakrájíme na kroužky a omyté rajče na plátky. Listy salátu očistíme a hamburgerové housky rozkrojíme a nasucho opečeme.
Z masa mokrýma rukama vytvarujeme burgery, které z obou stran opečeme na malém množství oleje. Rozpečené hamburgery plníme salátem, dipem, masem, rajčetem a cibulí.
Hovězí burgery s ředkvičkovým dipem podáváme teplé jako chuťovku nebo lehkou večeři. Pokrm můžeme připravit na pánvi nebo na grilu.