Vepřové maso plněné zelím, párkem a vejci s jemnou smetanovou omáčkou.
100 g | slanina |
sůl | |
60 g | tuk |
2 ks | cibule |
mletý pepř | |
1 lžíce | hořčice plnotučná |
1 ks | vejce natvrdo |
1 lžíce | mletá sladká paprika |
300 g | kysané zelí |
100 ml | vývar (z kostky) |
800 g | vepřová plec bez kosti |
4 ks | párky vepřové |
omáčka | |
---|---|
1 lžíce | hořčice plnotučná |
50 g | hladká mouka |
1 lžíce | citronová šťáva |
50 ml | smetana ke šlehání |
15 g | rajský protlak |
300 ml | vývar (z kostky) |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena