Odvážná kombinace chutí, ale budete překvapení, jak dohromady ladí. Recept na chuťovku, která se hodí ke sklence vychlazeného piva.
Hodnocení
5.0
/ 5 (1x)
Doba přípravy
25 min
Ingredience
80 g
máslo
3 lžíce
pivo
1 ks
bageta
6 ks
čerstvé fíky
200 g
pivní sýr
podle potřeby
olivový olej
Postup přípravy
Velkou bagetu nakrájíme na plátky a každý z nich potřeme troškou směsi másla a piva. Fíky omyjeme a nakrájíme na kousky. Pivní sýr nakrájíme na plátky.
Pečivo rozložíme na plech vymazaný olivovým olejem, poklademe plátky pivního sýra a kousky čerstvých fíků a necháme v troubě při teplotě 180 °C zapéct dorůžova.
Ještě teplé fíkové toasty podáváme se sklenkou vychlazeného piva.