Recept na dušené česnekové maso s pikantní žampionovou směsí.
8 stroužků | česnek |
1 ks | cibule |
400 g | žampiony |
800 g | hovězí maso |
1 ks | menší pórek |
2-3 ks | chilli paprička |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý pepř | |
zálivka | |
1-2 lžíce | solamyl |
500 ml | masový vývar |
2-3 lžíce | sójová omáčka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena