Vyzkoušejte recept na marinovaná a dušená stehna na filipínský způsob. Pokrm podáváme jako hlavní chod a je vhodný i jako slavnostní večeře třeba na Silvestra.
3 stroužky | česnek |
40 g | čerstvý zázvor |
5 lžic | čerstvý koriandr |
3 lžíce | čerstvá petrželka |
1 lžička | umeocet |
3 lžíce | Tamari omáčka |
4 ks | kuřecí stehno |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
drůbeží vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
2-3 ks | chilli paprička |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena