3 lžíce | olej | |
1 ks | cibule | |
1 ks | brambor | |
1 balíček | sterilované červené zelí | |
podle chuti | ||
---|---|---|
cukr | ||
sůl | ||
ocet |
Větší cibuli nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme olej a cibuli pomalu orestujeme dozlatova. Pak přidáme sterilované červené zelí i s nálevem. Bramboru oloupeme, nastrouháme ji najemno a přidáme k zelí. Dusíme pod pokličkou doměkka. Před podáváním případně dochutíme podle vlastní chuti - sůl, cukr, ocet.
Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem
Pečení kachny se vůbec nemusíte bát! Dnes se krok za krokem naučíme připravit kachnu pečenou na kmínu, která bude mít maso odpadávající od kosti a křupavou kůrčičku.
Knedlíky Češi milují: Recepty, které si najdou místo ve vaší kuchařce
Karlovarský, vídeňský, bramborový nebo klasický kynutý knedlík? Který na vašem talíři vítězí? Připravili jsme pro vás výběr nejoblíbenějších přílohových knedlíků, které k pečené huse nebo kachničce nemohou chybět.
Autor:admin_hela
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena