Na lžíci másla osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme nakrájené žampiony a osmahneme. Vmícháme vejce, osolíme, mírně opepříme, přidáme na nudličky nakrájenou papriku, promícháme a stáhneme z ohně.
Krůtí prsa rozkrojená na plát naklepeme, lehce osolíme a potřeme francouzskou hořčicí. Pak na ně rozložíme anglickou slaninu, šunku, plátkový sýr a potřeme připravenou náplní. Naplněné maso svineme do rolády, převážeme a v pekáčku opečeme na rozehřátém másle. Drůbeží roládu podlijeme trochou horké vody a pečeme dozlatova. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou s máslem, podléváme trochou vody a obracíme. Z upečené drůbeží rolády odstraníme nit a nakrájíme na plátky.
Drůbeží roládu podáváme s různě upravenými brambory.