Momentální nápad, jak zužitkovat zbylé vařené maso z domácí slepice, případně jiné drůbeže, v novém chutném receptu k obědu či večeři.
3 stroužky | česnek |
1 lžička | sůl |
1 ks | vejce |
1 ks | feferonka |
0.5 ks | citronová kůra |
0.5 lžičky | čerstvě mletý černý pepř |
1 svazek | čerstvá petrželová nať |
1 svazek | jarní cibulka s natí |
3 lžičky | sušená majoránka |
0.5 lžičky | mletá uzená paprika |
1 ks | včerejší žemle |
500 g | vařené drůbeží maso |
podle potřeby | |
---|---|
strouhanka |
autor Libchen
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena