Hodně jednoduché rizoto. Recept uvítáte především v kempu na dovolené.
Hodnocení
3.7
/ 5 (3x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
2 balíčky
rýže
1-2 ks
velká cibule
1 plechovka
vepřové maso ve vlastní šťávě
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
zelenina
koření
Postup přípravy
Na oleji necháme zesklovatět cibulku. Vepřové vyndáme z plechovky a nakrájíme na asi centimetrové plátky. Na cibulku poklademe plátky vepřového a necháme pořádně prohřát.
Podle návodu uvaříme rýži, kterou po uvaření vmícháme na pánvičce k masu. Pak podle chuti ochutíme kořením. Můžeme přidat sterilovanou zeleninu nebo i čerstvou nakrájenou na kousky.
Dovolenkové rizoto můžeme ihned podávat.