Dáme vařit vodu na těstoviny. Svaříme vodu s kostkou bujonu na spaření zelí.
Nakrájíme zelí na nudličky. Česnek oloupeme a utřeme. Asi 1 - 2 stroužky na 1porci a smícháme se sójovou omáčkou, případně s oblíbeným pálivým kořením (pepř, paprika, chilli) podle chuti.
Zelí spaříme vařícím vývarem z bujonu. Bílé zelí necháme asi 10 minut stát, čínské zelí stačí 2 - 3 minuty. Nesmí být uvařené, musí trochu křupat.
Mezitím uvaříme těstoviny podle návodu, nejlépe al dente. Můžeme použít velké balení čínských nudlí nebo klasické balení špaget.
Do hlubších misek rozdělíme na dno česnekovou směs. Uvařené těstoviny scedíme a ihned rozdělíme do misek. Nahoru rozdělíme zelí i s masoxovým vývarem.
Čínské nudle se zelím podáváme s čínskými hůlkami. Pro evropské mlsné jazyky je možno na česnek a pod špagety umístit ještě asi 3 - 5 dkg nahrubo strouhaného eidamu.