Kousky kapra s chutí česneku, připravujeme v aspiku a podáváme s omáčkami a pečivem jako chuťovku k bílému vínu.
3 stroužky | česnek |
4 porce | kapr |
6 plátků | želatina |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
nálev | |
2 ks | bobkový list |
2 kuličky | nové koření |
1 lžíce | ocet vinný |
650 ml | rybí vývar |
10 kuliček | celý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena