Vaření.czReceptyCandát na grilu s pomerančovým rizotem a smetanovou omáčkou
1 fotografie
Candát na grilu s pomerančovým rizotem a smetanovou omáčkou
Snadný recept na výborného candáta na grilu s pomerančovým rizotem a smetanovou omáčkou.
Hodnocení
4.6
/ 5 (11x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
1 dl
smetana
50 g
pomeranč
5 g
bylinky
5 cl
bílé víno
60 g
rýže arborio
5 cl
pomerančový sirup
130 g
filet z candáta
podle potřeby
olivový olej
pepř a sůl
Postup přípravy
Filé z candáta osolíme, opepříme, přidáme bylinky a necháme 5 minut odpočinout.
Mezitím si orestujeme rýži, přidáme sůl, bílé víno, pomeranče a necháme restovat. Ke konci přidáme smetanu.
Do rendlíku dáme pomerančový sirup a smetanu, toto necháme zredukovat na 1/2.
Candáta grilujeme cca 3-4 minuty z každé strany.