Recept na smažené bramborové placičky s tuňákem a petrželkou, které můžeme servírovat jako chuťovku, ale také jako lehkou večeři s čerstvou zeleninou.
1 ks | vejce |
500 g | brambory |
2 konzervy | tuňák ve vlastní šťávě |
1 hrst | čerstvá petrželka |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
250-300 g | polohrubá mouka |
podle chuti | |
sůl | |
1 lžička | citronová šťáva |
1 špetka | koriandr mletý |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena