Velice rychlá příprava pokrmu z bramborových noků s uzeným lososem, rukolou a smetanou.
Hodnocení
4.7
/ 5 (58x)
Doba přípravy
20 min
Chutnalo
14x
Ingredience
1.5 dl
smetana
2 hrstě
rukola
1 dl
bílé víno
2 ks
jarní cibulka
100 g
uzený losos
mletý černý pepř
1 balíček
bramborové gnocchi
podle potřeby
máslo
Postup přípravy
Cibulku i s natí nakrájíme na jemná kolečka. Lososa pokrájíme na kostičky, rukolu vypereme a necháme okapat. Bramborové noky připravíme podle návodu na obalu.
Na másle necháme zpěnit jarní cibulku, zalijeme vínem, které necháme odpařit. Vmícháme lososa, rukolu, mletý pepř a vše zalijeme smetanou. Krátce povaříme do zhoustnutí.
Horké bramborové noky rozdělíme na porce, poklademe lososem a zalijeme smetanovou omáčkou. Bramborové gnocchi s lososem ihned podáváme.