Jednoduchá a rychlá smetanová polévka z čerstvého bílého zelí, brambor a sušených hříbků. Velmi dobrý recept.
50 g | máslo |
2 lžíce | ocet |
4 ks | brambory |
300 ml | mléko |
250 ml | smetana |
1 hrst | hladká mouka |
0.25 hlávky | hlávkové zelí |
1 kostka | bujón zeleninový |
1 hrst | sušené hřiby |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř | |
drcený kmín |
Zahřejte se poctivou polévkou: 6 nejlepších receptů na bramboračku, zelňačku i kulajdu
Jsou tady další mrazivé dny a určitě také pociťujete, jak důležité je se v těchto dnech zahřát. Při volbě pokrmů nemůžete šlápnout vedle, když sáhnete po vydatné domácí polévce. Máme pro vás perfektní recepty z brambor, hub a zelí - surovin, které si teď tělo žádá nejvíce.
autor Douchy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena