Recept až od Tater, maso na víně se žampiony. Podáváme s bramboráčky.
1 ks | vejce |
80 dkg | brambory |
1-2 ks | cibule |
2 lžíce | sádlo |
2 ks | feferonka |
6 ks | žampiony |
0.5 sklenky | červené víno |
20 dkg | hrubá mouka |
2 plátky | hovězí roštěnka |
2 stroužky | prolisovaný česnek |
20 dkg | vepřová játra |
2 plátky | vepřová kýta |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
majoránka | |
kečup | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
mléko | |
olej na smažení | |
na ozdobu | |
5 dkg | strouhaný sýr |
autor Sch-iška
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena