Snadný recept na přípravu hlavního chodu z vepřového masa, květáku a brambor. Pokrm výborně chutná s okurkovým salátem.
2 ks | vejce |
600 g | brambory |
150 ml | smetana |
0.5 ks | květák |
80 g | parmazán |
1 svazeček | jarní cibulka |
100 g | anglická slanina |
600 g | libový bůček |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý kmín | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena