Snadný recept na zapečené kuřecí plátky s jemně pikantní chutí, které předem marinujeme v bylinkách. Pokrm výborně chutná s jasmínovou rýží.
4 stroužky | česnek |
2 větvičky | rozmarýn |
1 ks | citron |
40 g | zázvor |
1 ks | červená cibule |
6 ks | kuřecí prsíčka |
2 hrstě | čerstvá petrželová nať |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
3-4 špetky | šafrán |
koriandr mletý | |
mletý černý pepř | |
pálivá mletá paprika | |
podle potřeby | |
200 ml | vývar |
olivový olej |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena