Recept na velmi dobrou polévku, ve které nechybí maso, vnitřnosti, uzený bůček a ani zelenina. Určitě vyzkoušejte!
1 ks | rajče |
2 ks | pórek |
0.5 ks | květák |
70 g | uzený bůček |
70 g | vepřová játra |
200 g | kořenová zelenina |
100 g | vepřové srdce |
200 g | hovězí veverka |
120 g | hovězí na polévku |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
podle potřeby | |
hovězí vývar |
autor Jiří Kropáček
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena