Recept na vepřové maso dušené na pivě s fazolovými lusky.
1 ks | cibule |
2 lžíce | citronová šťáva |
500 g | vepřová plec |
150 g | jemné fazolové lusky |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
150 ml | vývar |
200-250 ml | pivo |
1 šálek | hladká mouka |
podle chuti | |
sůl | |
2 lžíce | mletá sladká paprika |
mletý černý pepř | |
1 lžička | pálivá mletá paprika |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena