Snadný recept na hlavní chod z dušeného vepřového masa s kedlubnou. Pokrm výborně chutná s jáhlovými šiškami nebo vařeným bramborem.
1 stroužek | česnek |
kmín | |
2 ks | kedluben |
1 ks | velká cibule |
750 g | vepřová plec |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
máslo | |
hladká mouka | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
naťová cibulka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena