Recept na přípravu vepřového hřbetu taženého v mléce s houbovým ragú a bramborovým purée.
300 ml | mléko |
50 g | cibule |
100 g | lišky |
100 g | žampiony |
100 g | hřiby |
200 g | zakysaná smetana |
1 lžíce | hrubozrnná hořčice |
800 g | vepřové karé |
100 ml | smetana 30% |
100 g | portobello |
podle potřeby | |
---|---|
sůl | |
máslo | |
brambory | |
mléko | |
olivový olej | |
mletý kmín | |
čerstvé bylinky | |
čerstvě mletý černý pepř |
autor Alakarte-cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena