Domácí výroba bílé čokolády. Chutná dobře samotná, ale je vhodná i ke zdobení cukroví.
Hodnocení
4.1
/ 5 (86x)
Doba přípravy
20 min
Chutnalo
1x
Ingredience
250 g
cukr moučka
125 g
sušené mléko
1 balíček
vanilkový cukr
2 lžíce
vanilkový pudinkový prášek
250 g
ztužený tuk 100%
Postup přípravy
Tuk vložíme do nádoby a nad parou jej necháme rozpustit. Přidáme cukr, pudinkový prášek, vanilkový cukr, sušené mléko a vymícháme dohladka.
Hmotou plníme formičky podle vlastního výběru, pěkně vypadají menší tvary. Stačí jen nechat ztuhnout a z formiček čokoládu vyklopit.
Vánoční bílou čokoládu můžeme použít i jako polevu na různé druhy cukroví. Vhodná ke zdobení, polévání i namáčení.