Když nevíte, jak zužitkovat tykev, připravte si salát.
sůl | |
100 g | smetana |
50 ml | vařící voda |
2 lžíce | olivový olej |
bílý pepř | |
100 g | vlašské ořechy |
0.5 svazku | čerstvá petrželka |
2 lžíce | jablečná šťáva |
2 ks | jablko |
3 lžíce | jemný jablečný ocet |
300 g | bílé nebo modré vinné hrozny |
1 ks | jablečný čaj |
400 g | dýně nebo tykev |
autor květoň
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena