1 špetka | sůl | |
4 ks | vejce | |
1 l | mléko | |
100 g | cukr moučka | |
300 g | hladká mouka | |
200 g | polohrubá mouka | |
1 špetka | kypřicí prášek | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
olej | ||
třešně | ||
na ozdobu | ||
cukr moučka |
Pečení na víkend: Nadýchaná bublanina s ovocem nikdy nezklame
Rychlé, snadné a plné ovoce. Znáte snad jednodušší a vděčnější moučník než právě bublaninu? Nejlépe chutná samozřejmě s ovocem čerstvým, ale pokud máte domácí zásoby zavařeného či mraženého ovoce, můžete si ji dopřát vlastně kdykoli. Máme pro vás 5 skvělých receptů.
Babiččina třešňová bublanina: Pusťte se do pečení, stačí jen pár surovin
Třešně se na nás usmívají nejen ze stromů, ale i z přepravek ve stáncích s ovocem a zeleninou. Vyzkoušejte názorný recept na skvělou bublaninu z třešní.
Autor:Dana
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena