Připravíme si trojobal. Vejce rozšleháme, osolíme a přidáme mléko. Nepoužíváme strouhanku, ale kukuřičné lupínky, jsou křupavější a nesají tolik tuku. Lupínky si nadrtíme na malé kousky a dáme do misky.
Kuřecí maso si omyjeme a odebereme špatné maso. Naklepeme klepačkou Tloušťka plátku by měla být asi centimetr, potom kuřecí plátek osolíme. Maso nakrájíme na nudle široké asi 2 cm a vysoké asi 1 cm, na délce až tak nezáleží, jen se nám musí vlézt do tortilly. Kusů masa by mělo být podle počtu torlill. Kuřecí nudle obalíme v trojobalu a osmažíme.
Na omáčku bude potřeba kečup, plnotučná hořčice a majonéza. Do malé misky si nalijeme kečup tak, abychom měli pokryté dno a vrstvu asi 2 cm, majonézy a hořčice asi stejné množství - poloviční než kečupu. Omáčku dochutíme podle chuti, přidáme i česnek.
Omyjeme a očistíme si zelí a menší rajčata. Rajčata nakrájíme na plátky.
Tortilly připravíme podle návodu na obalu. Tortillu si rozložíme, položíme na ni plátek salátu a maso. Přidáme omáčku a poklademe rajčaty. Tortillu opatrně zabalíme a můžeme jíst.
Tortilly plněné kuřecím masem podáváme teplé i studené. Lze podávat jako hlavní chod, protože dobře zasytí.