Recept na velmi dobrou pikantní směs na topinky.
1-2 ks | rajský protlak |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
chléb | |
podle chuti | |
sůl | |
paprika | |
cibule | |
maso | |
mletý pepř | |
mražená zelenina s kukuřicí | |
měkký salám | |
ďábelské koření |
Osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na malé kousky nakrájené maso (např. kuřecí, vepřové, králičí). Osolíme, opepříme, dáme trochu ďábelského koření, trochu podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka. Přidáme na kousíčky nakrájený salám, mraženou zeleninu s kukuřicí, na tenké nudličky nakrájenou papriku a nakonec přidáme jeden nebo dva rajské protlaky, podle množství masa. Dusíme doměkka. Rajskou směs podáváme spolu s opečenou topinkou. Množství surovin si namícháme podle vlastní chuti.
Topinka nemusí být nudná! Zkuste tuhle s avokádem a pečenou cizrnou krok za krokem
Topinka v jiném podání. Zkuste náš recept a sami uvidíte, jak si pochutnáte.
Na topinky i do sendviče: Podzimní dýňová pomazánka krok za krokem
Tato vynikající pomazánka se skvěle se hodí na topinky, na jednohubky, do sendviče nebo do těstovin. V našem receptu uvidíte, jak si ji připravit krok za krokem.
Návod, jak opéct topinku, aby křupala a uvnitř byla měkká
Ve spolupráci s IHNED.cz a šéfkuchařem Václavem Fričem vám přinášíme návod na přípravu křupavé, přitom měkké topinky. Věděli jste, že nejlepší chléb na topinky je 2 -3 dny starý?
autor MonikaVL
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena