Na placky spojíme všechny tekuté přísady. Přidáme suché přísady a rozpuštěné máslo. Vše dobře vyšleháme a necháme odpočinout 30 minut.
Poté rozehřejeme pánev s trochou oleje. Naběračkou rozlíváme trochu těsta do pánve v tenoučké vrstvě. Osmažíme pozvolna z obou stran. Hotové placky pokládáme na sebe - proložené pečícím papírem mezi každou plackou.
Na krém v míse vyšleháme žloutky, přidáme cukr a sůl. Poté přidáme rum a mascarpone. Šleháme do hladkého krému. V jiné míse si vyšleháme smetanu do tuha a přidáme ji do mascarponové směsi. Necháme v lednici 1 - 2 hodiny odležet.
Na talíř položíme jednu placku a potřeme ji 2 lžícemi krému. Takto pokračujeme, dokud nemáme asi 24 vrstev. Na vrchu by měla být placka bez krému. Tiramisu dáme do ledničky na 4- 24 hodin tuhnout.
Tiramisu crepe tart vyndáme z lednice a natřeme poslední placku zbývajícím krémem. Posypeme kakaem a nastrouhanou čokoládou na ozdobu.
Tiramisu crepe tart podáváme samotné nebo ke kávě.