Pro telecí ragů můžeme použít kvalitní maso z kýty, které je velmi libové a lze z něj připravit dietní pochoutku. Šťavnatější je ovšem ragů z hrudi a hřbetu - a je také levnější.
0.3 l | vývar |
20 g | máslo |
1 ks | žloutek |
4 lžíce | smetana |
4 lžíce | sekaná petržel |
1 lžíce | hladká mouka |
500 g | vařený chřest |
600 g | telecí maso |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pepř |
autor Jarda Bekr
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena